Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CA RU - jak to teraz jest?

Przemo1992r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Można  grac jeszcze na  serwerach Ru? oczywiście chodzi mi czy legalnie można jeszcze bez zmian IP i innych tym podobnych bzdur jak na serwerach NA. Pytanie nie ode mnie bardziej od znajomego bo ja właściwie grałem kiedyś ale jak wróciłem na Eu to z respa zejść nie moglem ;-) Tak wiec proszę o zdanie osoby która wie na pewno jak teraz jest z tym u nich.

Edit: Thx wielkie wątpię ze wypali ta gra bo z tym nr jest problem ale dzięki za odp. leci like właściwie można zamykac lub do kosza wiem już wszystko

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Grałem ostatnio na CA.RU .. Powiem Ci, że jakoś tam dziwnie się gra ogólnie to osoby "bez skilla" że tak to nazwę spotkałem. Nie musisz zmieniać IP tylko trzeba podać nr telefonu bodajże ale niestety Rosyjski i podać kod zwrotny.. Jakoś to zrobiłem ale nie pamiętam jak, poszukaj w Google albo na MPC, na pewno jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...